Asterix aardappelen

Westhoeve potatoes is een betrouwbare leverancier van diverse soorten aardappelen, waaronder de Asterix aardappel. Met ruim 30 jaar ervaring als groothandel hebben we inmiddels een groot netwerk van leveranciers en ook een groot assortiment. Bij Westhoeve potatoes staat kwaliteit voorop. Alle aardappelen kunnen we leveren in Europa, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact met ons op.

Neem contact met ons op

De kwaliteit van Asterix aardappelen

Asterix aardappelen zijn ovaalvormig en hebben een rode, ruwe schil. Zodra je de aardappel opensnijdt, ontdek je een lichtgele vleeskleur. Dankzij de redelijke vastkokendheid, is het de perfecte aardappel om verse friet mee te maken. Ze kunnen ook gekookt, gebakken of gepureerd worden. Verder heeft de Asterix aardappel een middenlate rijptijd en een zeer hoge opbrengst. Een groot voordeel is dat ze jaarrond verkrijgbaar zijn.

Waarom kiezen voor Westhoeve potatoes?

Westhoeve potatoes koopt aardappelen bij agrariërs in de omgeving in. Het hele jaar door kunnen we verschillende soorten en maten leveren. Westhoeve levert bijvoorbeeld ook Bintje, Fontane en Maris Piper aardappelen. Dankzij de GMP+ en HACCP keurmerken bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit, ongeacht het aardappelsoort.

Asterix aardappelen

Levering Asterix aardappel

Bij Westhoeve kunt u kiezen uit verschillende soorten verpakkingen, zoals bulk, bigbags en kleinverpakkingen van 25 kilo. Alle soorten aardappelen leveren we over de gehele wereld. Met onze goede verbindingen zorgen we ook voor een snelle levering van de Asterix aardappelen. Dankzij de dichte schil beschadigen de aardappelen (bijna) niet tijdens het transport.

Asterix aardappelen

Offerte voor Asterix aardappelen

Heeft u interesse in de Asterix aardappel of wellicht een ander soort? Of heeft u vragen over onze diensten? Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.