Innovator aardappel voor import & export

Bent u op zoek naar Innovator aardappelen en een betrouwbare aardappel leverancier die deze soort ook levert? Dan bent u bij Westhoeve Potatoes aan het juiste adres. Wij leveren al ruim 30 jaar aardappelen over de gehele wereld. In deze periode hebben we veel geleerd over hoe we de kwaliteit van de aardappel zo hoog mogelijk maken en behouden. Zo zijn we bijvoorbeeld HACCP en GMP+ gecertificeerd.

Heeft u vragen over onze innovator aardappelen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

De kwaliteit van onze Innovator aardappel

De innovator aardappel is een uitstekende soort om mee te koken en te bakken. Bovendien is de innovator uitermate geschikt voor het maken van patat. Deze aardappelsoort staat er zelfs om bekend dat de friet een goede smaak krijgt. De aardappelen zijn groot en lang, waardoor ze ideaal zijn om in grote hoeveelheden patat te produceren. Het is niet voor niets dat de innovator aardappel veel gebruikt wordt door fastfoodketens.

De kwaliteit van onze aardappel staat voorop. We nemen daarom diverse stappen om zeker te weten dat de kwaliteit van de Innovator aardappel zo hoog mogelijk blijft. Wij werken bijvoorbeeld nauw samen met andere boeren in de regio die aan onze kwaliteitsstandaarden voldoen. Mocht de oogst in Nederland niet voldoende zijn dan hebben we een breed netwerk in omringende landen die innovator aardappelen kunnen leveren. Bovendien investeren we veel in nieuwe machines om de capaciteit en de flexibiliteit van onze producten te verhogen. Op deze manier kunnen wij altijd de gewenste hoeveelheden Innovator aardappelen leveren.

Innovator aardappelen

Neem contact met ons op

Wij leveren onze Innovator aardappelen over de hele wereld. Zuid-Amerika en het Midden-Oosten behoren ook tot onze markten. Onze aardappelen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Bulk, big bags en kleine verpakkingen van 25 kg zijn mogelijk. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Westhoeve Potatoes, aardappelgroothandel

Met ruim 30 jaar ervaring als het gaat om de levering van verse aardappelen kunnen wij wel stellen dat wij dé aardappelgroothandel zijn. We leveren aardappelen over de gehele wereld. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over innovator aardappelen. Want er zijn veel meer soorten aardappelen die we exporteren. Wat dacht u van Maris Piper aardappelen of Russet aardappelen. Maar ook Frieslander en Asterix aardappelen behoren tot ons aardappelassortiment.