Aardappelboer

Westhoeve Potatoes is een aardappelgroothandel in Ouddorp. In deze regio worden de meeste aardappelen verbouwd van Nederland. Wij exporteren al 30 jaar aardappelen en dit doen wij in samenwerking met andere aardappelboeren in de regio. Ook exploiteren we een eigen landbouwbedrijf die aardappelen verbouwt. Als aardappelboer zijn wij in staat om continu een kwaliteitsproduct te leveren.

Neem contact met ons op

De beste kwaliteit aardappelen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij als aardappelboer de kennis en ervaring in huis om samen met boeren uit de omgeving de mooiste aardappelen te leveren. Mooi van smaak, vers en een consequente kwaliteit. Hoe dit kan? Een vruchtbare grond, een eerlijke samenwerking en onze passie voor aardappelen. Daarnaast zijn wij ook HACCP en GMP+ gecertificeerd. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze aardappelen. Dankzij een breed netwerk en strategische aanpak van onze productie zijn wij altijd in staat om te exporteren. Wij zijn dan ook niet seizoensgebonden. 

Aardappelboer

Wereldwijde export van aardappelen

Niet alleen in Nederland leveren wij de beste kwaliteit. Westhoeve Potatoes exporteert door heel Europa, naar Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Mede dankzij onze gunstige ligging in de buurt van havenstad Rotterdam is export over zee een logistiek fantastische uitkomst. Hierdoor profiteert u van lage prijzen en snelle levertijd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

aardappelboer export

Samenwerking?

Bent u op zoek naar een duurzame partner in de verkoop van uw aardappelen? Of bent u op zoek naar een aardappelboer voor uw inkoop? Neem eens contact op. Wie weet ontstaat er in de toekomst een mooie samenwerking.

U kunt ons overdag bereiken op:  +31 (0) 187 68 31 37