Beste kwaliteit aardappelteelt

De aardappelteelt is het belangrijkste onderdeel van de hele productieketen in de aardappelindustrie. De kwaliteit van de aardappelteelt is bepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van de aardappeloogst. Omdat het wel eens kan voorkomen dat een aardappel oogst tegenvalt, werkt Westhoeve Potatoes samen met verschillende telers.

Neem contact met ons op

Verse aardappelen

Zonder een goede aardappelteelt kunnen wij u geen verse aardappelen leveren. Wij werken samen met verschillende aardappeltelers in binnen- en buitenland. Door samen te werken met lokale telers kunnen wij de kwaliteit van onze aardappelen garanderen. Nederland staat tenslotte bekend om haar goede aardappel boeren.

Mocht de kwaliteit van de aardappelen onverhoopt toch nog tegenvallen, dan nemen we aardappelen af uit de populairste teeltgebieden in Frankrijk, België, Duitsland en Engeland. Aan de ene kant streven we naar kwalitatief hoogwaardige aardappelen en aan de andere kant vinden wij het ook belangrijk dat de boeren van een aardappelteelt een goede prijs krijgen voor een kwalitatief goed product.

Leverancier worden?

Heeft u een aardappelteelt met een goede kwaliteit aardappel? En bent u geïnteresseerd om de oogst van uw aardappelteelt aan ons te leveren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.