Telers

Westhoeve Potatoes werkt nauw samen met lokale aardappeltelers en levert wereldwijd al meer dan 30 jaar uitstekende aardappelen. Indien echter de aardappeloogst niet toereikend is of als de kwaliteit achterblijft nemen we aardappelen af van telers uit de beste teeltgebieden in België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Door de nauwe samenwerking met telers uit het binnen- en buitenland kunnen wij verse aardappelen garanderen van top kwaliteit.

Telers zijn onze partners

Aardappelen oogsten met tractor

Vanzelfsprekend zijn de telers voor ons erg belangrijk. Zij staan immers aan de basis van de kwaliteit van onze aardappelen. Wij proberen onze aardappelen dan ook zo te verhandelen, dat de telers een eerlijke prijs krijgen voor een goed kwalitatief product. Op deze manier dragen wij ons steentje bij en helpen we de telers succesvol te zijn en de beste aardappelen te blijven produceren. Goede aardappelteelt is een verrijking voor de keuken, maar ook voor de grondstoffen.

Zullen wij samenwerken?

Onze telers gaan gepassioneerd en professioneel te werk. Ze weten wat kwaliteit is. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met de beste telers. Verbouwt u een goede kwaliteit aardappel en heeft u interesse om met ons samen te werken? Neem dan vrijblijvend contact op.