Aardappelgroothandel

De aardappel is er in vele soorten en maten en wordt gebruikt in diverse recepten. De gekookte aardappel dient als basis in vele maaltijden, maar ook gebakken aardappelschijfjes en -blokjes zijn erg populair. Daarnaast is er de gefrituurde variant van de aardappel, in de volksmond patat genoemd. Maar waar komen deze aardappelen nu eigenlijk vandaan? Aardappelgroothandel Westhoeve Potatoes koopt direct in bij lokale aardappeltelers en levert deze direct aan diverse leveranciers en eindverbruikers.

Kwaliteit staat voorop!

De kwaliteit en versheid van onze aardappelen staan ten allen tijde centraal in onze productieketen. Als groothandel in aardappelen zijn wij een belangrijke schakel in de productieketen, want de aardappeloogst bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van onze aardappelen. Uit dit oogpunt heeft Westhoeve Potatoes een breed netwerk van lokale telers opgezet. Mocht de lokale aardappeloogst niet naar tevredenheid zijn, dan hebben wij de mogelijkheid om uit te wijken naar telers in de omringende landen. Zo kunnen we bij aardappelgroothandel Westhoeve Potatoes altijd verse aardappelen garanderen.

Van het land naar de klant

Al onze verse aardappelen worden na de oogst gesorteerd, verpakt en geleverd aan de klant. Onze aardappelen zijn leverbaar in bulk, bigbags en kleinverpakking van 10 kg. De diversiteit aan verpakkingsmaterialen geeft ons de mogelijkheid om ons aan te passen aan de ordergrootte. Zo worden er regelmatig boten verscheept naar bijvoorbeeld West Afrika, Zuid Amerika en het Caribische gebied. Maar ook voor leveringen binnen Europa bieden wij mogelijkheden over de weg. Wij kijken voor iedere klant afzonderlijk naar de beste logistieke oplossing voor zowel de import als export van aardappelen.

Contact met onze groothandel over aardappelen

Wilt u meer informatie over onze aardappelen of over onze aardappelgroothandel? Neem dan direct contact met ons op.