§

Aardappelen

Westhoeve Potatoes levert al meer dan 30 jaar verse aardappelen over de hele wereld. Door een nauwe samenwerking met een groot aantal lokale telers zijn we altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige verse consumptie aardappelen. Bovendien exploiteren we een landbouwbedrijf dat uien en aardappelen verbouwt, zodat we de affiniteit met het product behouden en op de hoogte blijven van de kwaliteit van de oogst. 

Neem contact met ons op

Aardappel in hartjesvorm in handen Westhoeve Potatoes

Indien de oogst niet toereikend is of de kwaliteit van de aardappelen achterblijft wijken we uit naar agrariërs uit de beste teeltgebieden van Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Westhoeve Potatoes is in staat om snel in te spelen op eventuele tekorten of overschotten in de markt.

Industrie en export

Onze aardappelen worden wereldwijd geleverd. Zowel Europa als Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten worden tot onze afzetgebieden gerekend. Vanuit Ouddorp hebben we sterke verbindingen met de havens van Antwerpen, Rotterdam en Vlissingen. Mede door onze goede relaties in de logistiek zijn wij in staat snelle levertijden te hanteren.

Soorten aardappelen

Het assortiment aardappelrassen is zeer divers. We kunnen zowel blankschillige aardappelen als roodschillige aardappelen aanbieden, het gehele jaar door. Door de goede samenwerking met een diversiteit aan agrariërs kan Westhoeve Potatoes de door de klant gewenste rassen en maten leveren.

Westhoeve Potatoes aardappels in het veld

Vanaf september wordt de hoofdoogst op de markt gebracht, het seizoen loopt tot en met juni. Vanaf juli zijn de vroege soorten beschikbaar.

Neem contact met ons op 

Verpakking

Westhoeve Potatoes levert in iedere gewenste verpakking. Zowel bulk, bigbags als kleinverpakkingen vanaf 10 kg. Jute- en polyzakken behoren tot de mogelijkheden.