Import & Export

Onze aardappelen worden over de hele wereld geleverd, niet alleen in Europa maar ook Zuid-Amerika, Afrika en zelfs het Midden Oosten kunnen we tot ons afzetgebied rekenen. Door onze centrale ligging ten opzichte van de havens van Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen en onze goede contacten met de verschillende rederijen en niet te vergeten rechtstreekse inkoop van onze meest gebruikte verpakkingsmaterialen, kunnen wij onze aardappelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. 

Neem contact met ons op

Aardappelen oogsten

Wanneer de kwaliteit van de lokale oogst te wensen over laat, zijn wij verzekerd van hoge kwaliteit aardappelen uit andere regio’s. We hebben vele goede contacten in de ons omringende landen waardoor wij altijd kunnen beschikken over verse, kwalitatief hoogwaardige producten. Wij kunnen dagelijks inspelen op de vraag naar aardappelen, maar ook het aanbod uit bepaalde gebieden afzetten in landen waar op dat ogenblik een tekort is. 

Logistiek:

Zowel de havens van Vlissingen als Rotterdam zijn vanuit onze locatie binnen 45 minuten te bereiken, maar ook Antwerpen is nabij. Vanuit deze havens zijn er elke dag afvaarten naar bijna alle belangrijke bestemmingen over de gehele wereld.

Onze aardappelen worden zowel conventioneel als per container vervoerd.