§

Verkoop aardappelen

Westhoeve Potatoes is een aardappelgroothandel gespecialiseerd in de verkoop van aardappelen. Klinkt misschien logisch, maar naast de verkoop van aardappelen beschikken wij ook over een eigen uien teelt. Bij Westhoeve Potatoes worden alle aardappelen direct ingekocht bij de boeren, hierdoor kunnen wij garanderen dat wij alleen verse aardappelen verkopen.

Aardappelboer

Van inkoop tot verkoop

De productieketen is kort, waardoor de aardappelen ook gegarandeerd vers zijn. Westhoeve Potatoes heeft direct contact met boeren in de omgeving. Eenmaal van het land worden de aardappelen gesorteerd, verpakt en geleverd aan de klant. Bij de verkoop van onze aardappelen houden wij rekening met de wensen van onze klant.

aardappelenoogst

Van verkoop tot logistiek

Westhoeve Potatoes is groot geworden door klein te blijven. Waar voorheen de aardappelen nog werden verkocht aan kleine grossiers in binnen- en buitenland, worden de aardappelen nu in grote hoeveelheden rechtstreeks geëxporteerd. De centrale ligging van Westhoeve Potatoes heeft als voordeel dat het goede verbindingen heeft met de havens in Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen. Vanuit deze logistieke voordelen bedienen wij inmiddels klanten over de hele wereld. Ook voor u bieden we een gepaste oplossing.

Contact

De verkoop van aardappelen behoort bij Westhoeve Potatoes tot de dagelijkse werkzaamheden. Voor advies over de verkoop en logistiek van onze aardappelen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.