Aardappelexport naar alle uithoeken van de wereld

Westhoeve Potatoes is een aardappelgroothandel voor zowel de import als export van aardappelen. Wij beschikken over een eigen uien- en aardappelteelt, maar kopen ook grootschalig in bij plaatselijke boeren.

Westhoeve Potatoes levert wereldwijd en naast Europa richten wij ons met name op de export van aardappelen richting Zuid-Amerika, Afrika en zelfs het Midden-Oosten. Voor kwalitatief hoogwaardige aardappelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Export aardappelen vanuit Nederland

aardappelexport

De Nederlandse aardappel export is uitgegroeid tot één van de beste exportlanden ter wereld op het gebied van verse aardappelen. De Nederlandse cultuur staat bekend om het consumeren van aardappelen. Doordat veel Nederlandse boeren zich de afgelopen jaren hebben verdiept in het verbeteren van de kwaliteit van de oogst, is Nederland inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste landen voor de export van aardappelen.

Niet alleen de export van aardappelen binnen Europa neemt toe, maar de overzeese export wordt steeds populairder. Binnen Europa is de export van aardappelen richting buurlanden als Duitsland en België steeds meer toegenomen. Door goede ervaringen en verhalen met onze aardappelgroothandel, gaan ook steeds meer bedrijven buiten Europa aardappelen importeren vanuit Nederland.

Westhoeve Potatoes vindt het belangrijk om aan een duurzame relatie te bouwen, want zo kunnen we goed inspelen op de wensen en de vraag van onze klanten.

Export aardappelen tegen een scherpe prijs

Westhoeve Potatoes werkt samen met diverse telers in de omgeving. Mocht de kwaliteit van de aardappelen niet voldoen aan de eisen die wij stellen, dan kunnen wij uitwijken naar telers in onze buurlanden. door samen te werken met meerdere telers, zijn wij altijd verzekerd van verse aardappelen voor de export.

Daarnaast is Westhoeve Potatoes gevestigd in Ouddorp, dat een centrale ligging heeft ten opzichte van de havens in Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen. Door gunstige verbindingen met het oog op logistiek en een breed netwerk aan telers, kunnen wij aardappelen tegen scherpe prijzen aanbieden.

Aardappelen export

Contact

Heeft u vragen over de export van aardappelen? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de levering? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.