Aardappelen Import

Voor het importeren van Aardappelen ben je bij Westhoeve aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar leveren wij aardappelen en uien over de hele wereld. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via de onderstaande knop:

Neem contact met ons op

De keuze bij het importeren van Aardappelen

Bij het importeren van aardappelen moet er rekening gehouden worden met diverse factoren. Denk hierbij aan de kwaliteit van de aardappel, de soort, beschikbare hoeveelheid, levertijd en ga zo maar door. Door rekening met deze en vele andere factoren te houden, zorgen wij altijd voor de kwaliteit en service waar wij voor staan. Onze samenwerkingen met de beste teelgebieden van Europa dragen hieraan bij. Bij tekorten in Nederland bent u alsnog gegarandeerd van de juiste hoeveelheid en kwaliteit.

Aardappelen importeren

Aardappelen naar wens verpakt

Bepaalde wensen met betrekking tot de verpakking bij een aardappelbestelling? Geen enkel probleem. Bij de keuze voor Westhoeve Potatoes als leverancier, importeer je aardappelen in iedere gewenste verpakking. Kies bijvoorbeeld voor bigbags of kleinverpakkingen al vanaf 25 kg. Andere wensen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op