Aardappelen kopen in bulk?

Westhoeve Potatoes is een aardappelgroothandel die aardappelen leveren in grote hoeveelheden. Om dit zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren, werken wij nauw samen met verschillende lokale aardappeltelers om grote hoeveelheden Nederlandse aardappelen aan onze klanten over de hele wereld te leveren.

Wilt u aardappelen in bulk kopen? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Vraag een offerte aan

Zijn onze bulk aardappelen van goede kwaliteit?

Voor het leveren van aardappelen in grote hoeveelheden is het belangrijk dat de aardappelen van goede kwaliteit zijn. Kwaliteit staat daarom ten alle tijde centraal in onze productieketen. Het begint namelijk al bij de aardappeloogst. Als deze tegenvalt wijken wij uit naar breed netwerk van lokale telers. Als de oogst tegenvalt in Nederland hebben we verschillende partners in onze buurlanden. Op deze manier proberen we onze aardappelen in bulk altijd van de hoogste kwaliteit te voorzien.

Dit is overigens niet het enigste wat wij doen om de kwaliteit van de aardappel te garanderen. Als aardappelgroothandel zijn wij HACCP en GMP+ gecertificeerd.

aardappelen kopen in bulk

Wat voor soort aardapellen verkopen wij?

Er zijn vele soorten aardappelen beschikbaar op de markt. Wij leveren vele soorten aardappelen. Hierbij gaat het voornamelijk om blankschillige en roodschillige aardappelen. Wilt u precies weten welke soorten aardappelen wij in bulk aan u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Hoe gaan de aardappelen van het land naar de klant?

Zodra de verse aardappelen zijn geoogst, worden de aardappelen gesorteerd, verpakt en geleverd aan de klant. De aardappelen zijn leverbaar in bulk, bigbags en kleinverpakkingen van 10 kg. Onze aardappelen die naar andere landen in Europa worden vervoerd, gebeurt voornamelijk met de vrachtwagen. De rest van de aardappelen die naar het buitenland gaan, worden voornamelijk vervoerd via de boot.

Aardappelen in bulk

Over Westhoeve Potatoes

Wij leveren al ruim 30 jaar aardappelen in bulk vanuit het Zuid-Hollandse dorp Ouddorp. Wij bezitten over lokale boeren kennis die belangrijk is voor de kwaliteit van onze diensten en producten. Dit geldt voor onze aardappelen, maar ook zeker voor onze uienexport.