Aardappelexporteur Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare aardappelexporteur in Nederland? Westhoeve Potatoes beschikt over een breed internationaal netwerk en levert hoogwaardige kwaliteit aardappelen en uien.

Handelsdrift en vakkennis

Een goed aardappelexporteur heeft baat bij twee vaardigheden: handelslust en vakkennis. Westhoeve Potatoes voorziet in allebei. Dit is te danken aan onze locatie in Nederland, hét handelsland van Europa. Maar ook aan de specifieke locatie waar we ons begeven: Ouddorp aan Zee. Een plek met eeuwenoude boerenkennis en vruchtbare akkers.

Aardappelexporteur Nederland

Strategische ligging tussen de havens

Wat export betreft, beschikt Westhoeve Potatoes over de nodige voordelen. Wij begeven ons aan de kust van Zuid-Holland, midden tussen de havens van Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen. En met prima uitvalswegen richting midden-Nederland en de routes die naar de binnenlanden van Europa leiden.

Vanuit de havens reizen onze exportproducten heel de wereld over; van Afrika tot Zuid-Amerika en verder.

De beste aardappelexporteur van Nederland

Westhoeve Potatoes behoort tot de beste aardappelexporteurs van Nederland. Niet alleen onze Hollandse handelsmentaliteit en onze vakkennis spelen daarin een rol, maar ook ons fijnmazige internationale netwerk dat zich uitstrekt tot aan Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Wilt u met ons samenwerken? Dan gaan wij graag vrijblijvend met u in gesprek.

Ja, ik zoek een aardappelexporteur