Op zoek naar een aardappelhandel?

Westhoeve Potatoes is een aardappelhandel die wereldwijd klanten voorziet van verse aardappelen. Wij kopen onze aardappelen in bij lokale agrariërs. Op deze manier kunnen wij snel communiceren met onze leveranciers en weten wij precies wat er geleverd wordt.

Neem contact met ons op

Aardappelen van goede kwaliteit

Aardappelhandel

Als aardappelhandel vinden wij het belangrijk om aardappelen te leveren van de beste kwaliteit. Westhoeve Potatoes voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen met betrekking tot risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen en voedsel veiligheid. Zo zijn we HACCP en GMP+ gecertificeerd. Dit houdt in dat we ons aan strenge voedsel veiligheidsnormen houden. In elke stap van onze productie- en distributieketen controleren we streng op de veiligheid van de aardappelen en dat deze niet besmet raken.

Neem contact met ons op

De aardappelen die wij leveren zijn zowel blankschillig als roodschillig. Vrijwel alle soorten aardappelen zijn verkrijgbaar in onze aardappelhandel. 

Wij leveren onze aardappelen in de volgende maten:

  • 40 - 60 mm
  • 45 - 70 mm
  • 50 - 70 mm
  • 55+ mm
  • 60+ mm
  • 65+ mm

Internationale aardappelhandel

aardappelhandel

Omdat onze aardappelhandel is gevestigd in Ouddorp, kunnen wij onze aardappelen eenvoudig transporteren. Grote havens zoals in Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam zijn goed bereikbaar voor Westhoeve Potatoes. Vanuit hier worden de aardappelen vervoerd naar Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en landen binnen Europa.

De meerwaarde van Westhoeve Potatoes

Wanneer u voor Westhoeve Potatoes kiest, kiest u voor een aardappelhandel dat zich dankzij eeuwenoude regionale boerenkennis heeft ontwikkeld tot een internationale speler in de aardappel- en uienhandel. En dat niet alleen: u kiest ook voor een bedrijf dat dankzij een nuchtere Hollandse handelsmentaliteit een groot internationaal netwerk heeft opgebouwd.

Wilt u meer weten over onze aardappelhandel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij informeren u graag over onze diensten.