Aardappelhandel in Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare aardappelhandelaar in Nederland? Westhoeve Potatoes heeft een uitgebreid internationaal netwerk die aardappelen en uien van hoge kwaliteit levert over de hele wereld.

Neem contact met ons op

Waarom zijn Nederlandse aardappelen van hoge kwaliteit?

Nederland staat bekend om aardappelen met een hoogwaardige kwaliteit en daar is een goede reden voor. Nederland heeft een zeer gunstig klimaat voor het verbouwen van aardappelen. Het zeeklimaat met de vruchtbare grond zorgt ervoor dat de aardappelen aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Bovendien is Westhoeve Potatoes gelegen bij veel grote havensteden als Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen. Hierdoor is het mogelijk om de verse aardappelen snel te verhandelen.

Westhoeve Potatoes

Westhoeve Potatoes is al zeker 30 jaar actief als aardappelhandelaar over de hele wereld. Wij zijn gevestigd in Ouddorp. Deze plek staat bekend om zijn lange historie van boerenkennis en vruchtbare gronden. Door de jaren heen beschikken wij over twee belangrijke vaardigheden voor de aardappelexport, namelijk handels interesse en expertise. Door intensief te werken met veel verschillende locale aardappelboeren, zijn wij altijd verzekerd van een hoge kwaliteit aardappel. Daarnaast zijn we beide HACCP en GMP gecertificeerd. Zo weten we zeker dat onze aardappelen van een consequente kwaliteit zijn. 

Aardappelhandel in Nederland

Neem contact met ons op

We zijn een van de beste aardappel exporteurs van Nederland. Niet alleen onze Nederlandse handelsmentaliteit en onze expertise spelen hierin een belangrijke rol, ook ons internationale netwerk in Azië, Afrika en Zuid-Amerika zien hier van essentie. Onze Nederlandse aardappelen zijn verkrijgbaar in bulk, big bags, en in jute- of polyzakken van 10 tot 25 kg. Als u interesse heeft om met ons samen te werken, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op