Leverancier in aardappelen

Een goede aardappel leverancier is een leverancier die altijd dezelfde hoge kwaliteit aardappelen levert. Ook beschikt een goede leverancier over veel boerenkennis. Zo weet een leverancier waar de beste aardappelen vandaan komen en waar die te halen zijn. Bent u op zoek naar zo’n aardappel leverancier? Dan zijn wij van Westhoeve Potatoes een uitstekende keuze.

Neem contact op met ons

Leverancier van kwaliteitsaardappelen

Als aardappel leverancier vinden wij het belangrijk dat onze aardappelen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Om deze reden zijn wij dan ook HACCP gecertificeerd. Met onder andere onze boerenkennis weten wij hoe we kwalitatief goede aardappelen moeten leveren. Wij verbouwen met een breed netwerk aan lokale telers ook zelf aardappelen. Het kan gebeuren dat de lokale aardappeloogst niet voldoet aan onze standaarden. Dan is er de mogelijkheid dat wij naar leveranciers en telers in omringende landen uitwijken. Op deze manier zijn we bij Westhoeve Potatoes altijd in staat om verse aardappelen te leveren.

aardappel leverancier

Strategische ligging

Nederland is een echt aardappelland. Dit heeft onder meer te maken met het gunstige klimaat om aardappelen te verbouwen. Het zeeklimaat en de vruchtbare grond zorgen voor hoge kwaliteit aardappels die vol voedingsstoffen zitten. Bovendien is Westhoeve Potatoes gevestigd in Ouddorp wat dicht bij de havens van Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen ligt. Zo kunnen wij snel uw verse aardappelen leveren. Deze logistiek gunstige ligging zorgt ook voor een positief effect op onze kostprijs. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Westhoeve Potatoes behoort tot één van de beste aardappel leveranciers van Nederland. Niet alleen onze kennis en hoge kwaliteit aardappelen spelen hier een rol. Ook ons uitgebreide netwerk in zowel Nederland als in de rest van de wereld zorgt ervoor dat we altijd in staat zijn om dezelfde kwaliteit aardappelen te leveren over de hele wereld.

Contact ons

Wilt u meer weten over onze aardappelen? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten als aardappel leverancier? Neem dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op met ons