Wilt u informatie over de aardappeloogst?

Van het land naar de klant: een aardappel legt heel wat kilometers af. De aardappeloogst speelt hierbij een belangrijke rol. Het succes hiervan is onder meer afhankelijk van de weersomstandigheden. En omdat deze nogal variëren, zit er veel variatie in de kwaliteit van de aardappeloogst. Bij Westhoeve Potatoes hebben we daar een oplossing voor. Wij beschikken namelijk over een dusdanig breed netwerk van aardappelleveranciers dat wij altijd zeker zijn van een goede oogst.

Neem contact met ons op

Informatie over de meest recente aardappeloogst

Aardappeloogst

Bij Westhoeve Potatoes zijn we dag in, dag uit bezig met aardappelen. We verbouwen zelf aardappelen, maar onderhouden daarnaast ook lokaal én wereldwijd contacten met andere agrariërs. Doordat wij ons hoofdzakelijk focussen op aardappelen, weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent wanneer u aardappelen zoekt. We informeren u met alle plezier over de aardappeloogst en de kwaliteit van onze aardappelen. 

De meerwaarde van Westhoeve Potatoes

Westhoeve Potatoes combineert het beste wat ons land te bieden heeft: handelsdrift en agrarische kennis. Dat levert ons een globaal netwerk op van aardappelleveranciers die alleen de allerbeste kwaliteit leveren. En daar profiteert u van, want in onze optiek vindt u nergens betere aardappels dan hier in Ouddorp. Nu het klimaat steeds veranderd is onze manier van werken zeer belangrijk. Ook bij slechte weersomstandigheden, weet u zeker dat wij de kwaliteit leveren die u van ons verwacht.

aardappeloogst

Ons bedrijfspand is gelegen op 45 minuten van zowel de haven van Vlissingen als de haven van Rotterdam. Ook de haven van Antwerpen is voor ons goed bereikbaar. Dankzij onze strategische ligging in het kustgebied en onze uitstekende aansluiting op de hoofdwegen die naar de binnenlanden van Europa leiden, is onze positie strategisch zeer voordelig. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.