Agria aardappelen

Als aardappelgroothandel leveren wij diverse aardappelsoorten over de gehele wereld. Zo ook de Agria aardappel. De Agria aardappel is een bekende aardappelsoort die vooral populair is in Europa. De aardappel is voor veel toepassingen geschikt. Zo kunt u de Agria aardappel koken, bakken, frituren, roosteren en pureren. Door de jaren heen hebben we een breed netwerk opgebouwd, waardoor wij altijd de hoeveelheid Agria aardappelen kunnen leveren van de beste kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in onze aardappelen? Vraag dan gerust een offerte aan voor onze producten.

Neem direct contact met ons op


De kwaliteit van de Agria aardappel

De kwaliteit van onze Agria aardappelen is van essentieel belang. Zeker omdat onze aardappelen worden verspreid over de gehele wereld. Onze aardappelhandel voldoet aan verschillende kwaliteitscertificaten. Zo zijn wij GMP+ en HACCP gecertificeerd.

Naast onze Agria aardappelen leveren wij diverse andere aardappelsoorten van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de Maris Piper aardappel en diverse blankschillige aardappelen. Welke aardappelsoort u ook nodig heeft, wij kunnen aan bijna elke wens voldoen. 

Wij leveren Agria aardappelen over de hele wereld

Wat is de prijs van onze aardappelen?

Omdat onze aardappelen door de hele wereld worden geëxporteerd worden, is de prijs van onze Agria aardappelen afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan marktprijzen, orderbedrag, verpakking, verpakkingsgrootte en verzendingsvoorwaarden. Wel kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan

Over Westhoeve Potatoes

Wij leveren de Agria aardappel over de gehele wereld. Zowel Europa, als Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten behoren tot onze afzetgebieden. Onze aardappelen zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen. Zowel bulk, bigbags en kleinverpakkingen van 25kg behoren tot de mogelijkheden. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!