§

Bintje aardappelen

Bintje aardappelen zijn één van de populairste aardappelsoorten voor het gebruik van friet. In dit aardappelras zit namelijk veel zetmeel, waardoor de patat goudbruin en krokant wordt. Als aardappelgroothandel leveren wij Bintje aardappelen over de gehele wereld geleverd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct een offerte op

De kwaliteit van onze Bintje aardappelen

Omdat onze Bintje aardappelen over de gehele wereld worden afgeleverd is kwaliteitsbehoud extra belangrijk. Dit begint bij ons al bij de boer zelf. Wij werken alleen met betrouwbare boeren die aan onze kwaliteitsstandaarden kunnen voldoen. Mocht de oogst in ons eigen land mislukt zijn, hebben we een breed netwerk in verschillende buurlanden die altijd de gewenste hoeveelheid Bintje aardappelen kunnen leveren. Bovendien zijn wij ook HACCP en GMP+ gecertificeerd

Bintje aardappelen van Westhoeve Potatoes

Over Westhoeve Potatoes

Sinds 1978 zetten wij ons in om de beste Bintje aardappelen aan onze klanten te leveren op de meest efficiënte manier. Vanuit onze vestigingsplaats in Zuid-Holland hebben wij uitstekende verbindingen met de havens van Antwerpen, Rotterdam en Vlissingen. Door onze goede verbindingen en relaties zijn wij in staat om onze aardappelen snel te verplaatsen. Wilt u meer weten over onze Bintje aardappelen of over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Neem direct contact met ons op

Niet alleen Bintje aardappelen

Als aardappelgroothandel met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van diverse aardappelsoorten over de gehele wereld, kunnen wij wel zeggen dat we aardappelspecialist zijn. Wij leveren echter niet alleen Bintje aardappelen, maar bieden tal van andere aardappelsoorten aan. Deze aardappelsoorten hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze aan de hoogte kwaliteitsnormen voldoen! We leveren onder andere: Maris Piper aardappelen, Agria aardappelen, Russet aardappelen, Challenger aardappelen, Fontane aardappelenInnovator aardappelen, Santé aardappelen, Frieslander aardappelen en Asterix aardappelen.