Op zoek naar blankschillige aardappelen?

Bent u op zoek naar blankschillige aardappelen? Dan bent u bij Westhoeve Potatoes aan het juiste adres! Wij leveren en exporteren namelijk allerlei soorten aardappelen in verschillende formaten en verpakkingen. Omdat wij een grootschalig netwerk van agrariërs hebben, kunnen we gedurende het hele jaar blankschillige aardappelen van de allerbeste kwaliteit aanbieden. 

Neem direct contact met ons op

Westhoeve Potatoes: altijd en overal geleverd

Sinds 1978 is Westhoeve Potatoes een betrouwbare speler op de aardappelmarkt. Onze focus ligt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige aardappelen tegen een eerlijke, concurrerende prijs. Wij exporteren onze blankschillige aardappelen naar tal van landen in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ons wereldwijde netwerk, beschikken wij over de handelsdrift en het vakmanschap om de allerbeste kwaliteit te leveren. Onze gunstige ligging tussen de belangrijkste havengebieden van Europa en onze goede aansluiting op de uitvalswegen naar het Europese binnenland, maken ons een geliefde partner met uitstekende logistieke voorzieningen.

blankschillige aardappelen

Onze blankschillige aardappelrassen

Ons assortiment aardappelrassen is zeer divers. Door onze goede samenwerking met een grote diversiteit aan agrariërs kan Westhoeve Potatoes de door de klant gewenste rassen en maten leveren. Hieronder vindt u een overzicht van populaire blankschillige aardappelrassen die wij leveren: 


Dit is een kleine selectie van ons ruime assortiment aan blankschillige aardappelen. Bent u op zoek naar een andere blankschillige aardappelsoort? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bovendien leveren we naast blankschillige aardappelen ook roodschillige aardappelen en uien. We leveren onze producten in iedere gewenste verpakking: zowel bulk, bigbags als kleinverpakkingen vanaf 10 kg. 

blankschillige aardappelen

Offerte voor blankschillige aardappelen

Bent u geïnteresseerd in onze hoge kwaliteit blankschillige aardappelen, vul dan gerust uw gegevens in. We voorzien u dan zo snel mogelijk van een offerte. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 187 683 137.