Op zoek naar blankschillige aardappelen?

Westhoeve Potatoes is exporteur van blankschillige aardappelen. We kunnen deze soorten aardappelen leveren in verschillende formaten en verpakkingen. Omdat wij een grootschalig netwerk van agrariërs hebben, kunnen we gedurende het hele jaar blankschillige aardappelen van de allerbeste kwaliteit aanbieden. 

Waar en wanneer dan ook geleverd

blankschillige aardappelen

Al sinds 1978 is Westhoeve Potatoes een betrouwbare speler op de aardappelmarkt. Onze focus ligt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige aardappelen tegen een eerlijke, concurrerende prijs. Wij exporteren onze blankschillige aardappelen naar tal van landen in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Dankzij onze grote boerenkennis en ons wereldwijde netwerk, beschikken wij over de handelsdrift en het vakmanschap om alleen de allerbeste kwaliteit te leveren. Onze gunstige ligging tussen de belangrijkste havengebieden van Europa en onze goede aansluiting op de uitvalswegen naar het Europese binnenland, maken ons een geliefde partner met uitstekende logistieke voorzieningen.

Offerte voor blankschillige aardappelen

blankschillige aardappelen

Bent u geïnteresseerd in onze hoge kwaliteit blankschillige aardappelen, vul dan gerust uw gegevens in. We voorzien u dan zo snel mogelijk van een offerte. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 187 683 137.