Challenger aardappel

Als aardappelleverancier leveren wij diverse aardappelrassen over de hele wereld, waaronder de Challenger aardappel. De Challenger aardappel is een jong hoofdteelras. Dit aardappelras wordt voornamelijk gebruikt voor frites en als consumptieaardappel. Het is een populair ras omdat het een goede smaak en houdbaarheid heeft. Naast de Challenger aardappel leveren wij ook rassen als de Maris Piper, Agria en Fontane.

Challenger aardappelen

Challenger aardappelen voor de beste prijs en kwaliteit

Elke dag wordt een grote hoeveelheid van onze Challenger aardappelen over de hele wereld getransporteerd. Dit zou niet mogelijk zijn zonder een groot netwerk van Nederlandse leveranciers en boeren. Als de opbrengst in Nederland niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen hebben we verschillende partners in de omringende landen. Op deze manier kunnen we altijd de door u gewenste hoeveelheid Challenger aardappelen leveren. Dit is niet het enige wat we doen om de kwaliteit van de aardappelen te garanderen. We zijn ook GMP+ en HACCP gecertificeerd. Dit zijn internationaal erkende kwaliteitsnormen voor de aardappelen in ons assortiment.

De prijzen van onze Challenger aardappelen zijn afhankelijk van veel factoren zoals marktprijzen, bestelhoeveelheid, verpakking, haven van bestemming en meer. Als u geïnteresseerd bent in de prijzen van onze aardappelen kunt u een gratis offerte aanvragen.

Vraag een gratis offerte aan

Challenger aardappelen

Neem contact met ons op

Westhoeve Potatoes levert sinds 1978 verschillende soorten hoogwaardige aardappelen aan haar klanten over de hele wereld. Heeft u vragen over onze Challenger aardappelen of onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Neem contact met ons op