Uienexport naar alle uithoeken van de wereld

Westhoeve Potatoes combineert het beste dat Nederland te bieden heeft: handel en landbouw. Onze aardappelen en uien komen van de eigen teelt, maar worden ook door ons ingekocht bij lokale boerderijen. Onze uien en aardappelen worden geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld.

Waarom de beste uien uit Nederland komen

Nederland staat bekend om haar hoogwaardige landbouwproducten. Dankzij onze ligging en ons gematigde klimaat profiteren wij van vruchtbare grond en goede oogsten. Aangevuld met honderden jaren aan landbouwkennis, voert Nederland de lijst aan als land met de beste aardappels en uien.

uien

Behalve het verbouwen van voedsel op akkers, heeft Nederland een tweede eeuwenoud talent: handel. De Rotterdamse havens vormen niet voor niets de poort naar het Duitse achterland - een gebied dat uitzonderlijk belangrijk is voor onze economie. Daarnaast staat Nederland internationaal bekend als een open en handelsgezind land met een ragfijn gevoel voor internationale relaties. 

De werkwijze van Westhoeve Potatoes

Westhoeve Potatoes combineert al meer dan dertig jaar het beste dat Nederland te bieden heeft: handel en landbouw. Als groothandel exporteren wij landbouwproducten naar heel de wereld. Aardappelen zijn ons belangrijkste exportproduct, maar ook de export van uien maakt een belangrijk onderdeel uit van onze werkzaamheden.

Strategische ligging

Ons succes is niet alleen te danken aan onze vruchtbare grond, onze goede partners in de regio en de Hollandse handelsmentaliteit. Ook strategisch nemen wij een vooraanstaande positie in. Onze locatie in Ouddorp ligt middenin het ARA-gebied, waardoor wij een uistekende uitvalsbasis zijn naar de havens van Rotterdam en de belangrijkste routes naar de binnenlanden van Europa.

uien

Export naar alle uithoeken van de wereld

Het eiland Goeree-Overflakkee, waar wij gevestigd zijn, is het hart van de Nederlandse uienhandel. Bijna nergens is de boerenmentaliteit zo diep verweven in de harten van de mensen als hier. Vanaf Goeree-Overflakkee exporteren wij uien naar onder meer Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. 

Gesorteerde uien in verschillende maten

Wij leveren gesorteerde uien die direct voor consumptie geschikt zijn. De uien zijn verkrijgbaar in diverse maten. In bulk, in bigbags en in kleinere verpakkingen van tien tot vijfentwintig kilogram. Informeer naar de mogelijkheden

Meer weten over onze uienexport?

Wilt u meer weten over onze export uien? Wij werken graag met u samen en voorzien u vrijblijvend van alle informatie die u nodig hebt. U kunt ons bereiken via de contactpagina of meteen bellen naar +31 (0) 187 68 31 37.