Fontane aardappelen

Fontane aardappelen zijn één van de populairste aardappelrassen op de markt. Als aardappelleverancier uit Nederland leveren wij deze aardappelen in bulk, big bags en kleinverpakkingen van 25 kg. Fontane aardappelen zijn geschikt voor diverse producten, zoals voor frites of diepvriesproducten. Deze aardappelsoort is een midden-laat ras en heeft daarom maar 120 groeidagen nodig. Bent u geïnteresseerd in onze Fontane aardappelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor onze aardappelen.

Vraag een offerte aan

De kwaliteit van onze Fontane aardappelen

De kwaliteit van onze Fontane aardappelen is belangrijk voor ons. Wij hebben bijvoorbeeld onze productieketen zo geoptimaliseerd dat we snelle leveringstijden kunnen garanderen. Bovendien zijn wij GMP+ en HACCP gecertificeerd om globale voedselveiligheid te garanderen. 

De afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd in moderne geautomatiseerde verpakkingsmachines. Hierdoor hebben wij onze capaciteit en flexibiliteit kunnen vergroten. Zo zijn we altijd in staat om de door u gewenste hoeveelheid Fontane aardappelen te leveren. 

Fontane aardappelen van Westhoeve Potatoes

Waar leveren wij onze Fontane aardappelen en wat zijn onze prijzen?

Wij leveren onze Fontane aardappelen over de hele wereld. Ons bedrijf is gunstig gelegen op een korte afstand van de havens van Antwerpen en Rotterdam. Door dit logistieke voordeel kunnen wij uitstekende doorlooptijden bieden voor onze groothandel aardappelen. 

De prijs van onze Fontane aardappelen is afhankelijk van diverse factoren, zoals marktprijzen, ordervolumes, verpakking, verpakkingsgrootte, haven van bestemming en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave, wij helpen u graag verder.

Fontane aardappelen

Over Westhoeve Potatoes

We leveren al meer dan 30 jaar wereldwijd de beste kwaliteit aardappelen. Door nauw samen te werken met tal van lokale boeren zijn we altijd verzekerd van hoge kwaliteit en verse consumptieaardappelen. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Niet alleen Fontane aardappelen

Als aardappelgroothandel met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van diverse aardappelsoorten over de gehele wereld, kunnen wij wel zeggen dat we aardappelspecialist zijn. Wij leveren echter niet alleen Fontane aardappelen, maar bieden tal van andere aardappelsoorten aan. Deze aardappelsoorten hebben wel allemaal met elkaar gemeen dat ze aan de hoogte kwaliteitsnormen voldoen! We leveren onder andere: Maris Piper aardappelen, Agria aardappelen, Russet aardappelen, Challenger aardappelen, Innovator aardappelen, Bintje aardappelen, Santé aardappelen, Frieslander aardappelen en Asterix aardappelen.