Frieslander aardappelen

Westhoeve Potatoes is dé aardappelleverancier in Nederland. Wij leveren diverse aardappelsoorten over de gehele wereld en zo ook Frieslander aardappelen. De Frieslander is een vroege aardappelsoort die verkrijgbaar is van juni tot en met januari. Deze aardappelsoort is voor diverse doeleinden geschikt, zoals voor koken en bakken, maar ze zijn ook zeer geschikt om patat van te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Frieslander aardappelen of wilt u meer weten over onze aardappelsoorten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Frieslander aardappelen voor de beste prijs en kwaliteit

Onze Frieslander aardappelen worden over de gehele wereld geëxporteerd. Dit is niet mogelijk zonder een uitgebreid netwerk van Nederlandse boeren. Als de opbrengst in Nederland niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen hebben we verschillende partners in de omringende landen. Zo leveren wij altijd de gewenste hoeveelheid Frieslander aardappelen. Wij zijn ook GMP+ en HACCP gecertificeerd. Dit zijn internationaal erkende kwaliteitsnormen voor de aardappelen in ons assortiment.

De prijzen van onze Frieslander aardappelen hangen af van diverse factoren. Vraag nu een gratis offerte aan als geïnteresseerd bent in onze aardappelen.

Frieslander aardappelen

Neem nu vrijblijvend contact met ons op

Westhoeve Potatoes levert sinds 1978 verschillende soorten hoogwaardige aardappelen aan haar klanten. Onze aardappelen zijn zowel beschikbaar in bulk, bigbags en kleinverpakkingen vanaf 25 kg. Heeft u vragen over onze Frieslander aardappelen of onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Niet alleen Frieslander aardappelen

Als aardappelgroothandel met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van diverse aardappelsoorten over de gehele wereld, kunnen wij wel zeggen dat wij de aardappelleverancier van Nederland zijn. Wij leveren echter niet alleen Frieslander aardappelen, maar bieden tal van andere aardappelsoorten aan die allemaal aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen! We leveren onder andere: Maris Piper aardappelen, Agria aardappelen, Russet aardappelen, Challenger aardappelen, Innovator aardappelen, Bintje aardappelen, Fontane aardappelen, Frieslander aardappelen en Asterix aardappelen.