§

Groothandel uien voor export

Bent u op zoek naar een groothandel die uien levert voor de export? Dan bent u bij Westhoeve Potatoes aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met uien en aardappelen export over de gehele wereld. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze producten of diensten.

Neem contact met ons op

Waarom beschikken onze uien over een excellente kwaliteit?

Als uien groothandel hechten wij erg veel waarde aan de kwaliteit van de ui. Dit is terug te zien in de gehele productieketen. Het begint al bij de teelt van onze ui. Het Nederlandse klimaat is namelijk perfect voor ui. Bovendien zorgt de mineraalrijke zeeklei in de Nederlandse bodem er voor een topkwaliteit ui die zeer geschikt is voor de export.

Niet alleen de teelt, maar ook onze logistieke verwerkings- en opslagmethodes zorgen ervoor dat onze groothandel uien van een goede kwaliteit blijven. Als onze oogst niet voldoet aan onze standaardeisen werken we samen met verschillende lokale boeren, waardoor we altijd uien kunnen leveren. Vanzelfsprekend zijn wij ook GMP+ en HACCP gecertificeerd.

Groothandel uien voor export

Wat is de prijs van onze groothandel uien voor export?

Omdat onze groothandel uien over de gehele wereld worden geëxporteerd, is prijs van onze uien afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan marktprijzen, orderbedrag, verpakking, verpakkingsgrootte, haven van bestemming, verzendingsvoorwaarden enz. Bent u geïnteresseerd in onze uien? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave op door het contactformulier in te vullen.

Onze uien kunnen in verschillende verpakkingen en groottes worden geleverd. Zo zijn onze uien beschikbaar in bulk, big bags en kleinverpakkingen van 25kg.

Over Westhoeve Potatoes

Westhoeve Potatoes is al sinds zijn ontstaan een belangrijke Nederlandse uien exporteur die uien en aardappelen over de gehele wereld leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op