Hollandse ui

Nederlandse uien zijn een van de beste uien van de wereld. Dit heeft niet alleen te maken met het gunstige klimaat om de uien in te telen. Ook de handelsmentaliteit, bewaringsmethoden en logistiek van de uien zorgt ervoor dat Nederland een wereldspeler is in de uienmarkt. Wij van Westhoeve Potatoes hechten veel waarde aan het leveren van uien van hoogwaardige kwaliteit. 

Neem contact met ons op

Hollandse uien van kwaliteit

De internationale uienmarkt verwacht een steeds hogere kwaliteitsstandaard. wij zijn daarom continu bezig om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen. Onze Nederlandse uien zijn dan ook HACCP- en GMP gecertificeerd. Bovendien hebben wij goed nagedacht over hoe we onze logistieke verwerkings- en opslagmethodes hebben ingericht. Zo wordt de kwaliteit behouden en zijn we in staat om het hele jaar door consistent uien te leveren. Wij werken namelijk nauw samen met andere Nederlandse telers. Hierdoor kunnen we altijd aan de vraag van onze klanten voldoen. Ook als de teelt in Nederland niet goed genoeg is, wijken wij uit naar buurlanden om niet alleen afhankelijk te zijn van de Nederlandse uienteelt.

De Nederlandse bodem grond is perfect voor de ui

Het gunstige zee klimaat is niet het enigste voordeel wat de hollandse ui zo goed maakt. In de Nederlandse bodem zit mineraalrijke zeeklei wat ervoor zorgt dat de ui een uitstekende smaak krijgt. Ook zit er fosfaat in de bodemgrond. Dit is precies wat een ui nodig heeft om optimaal te groeien.

Westhoeve Potatoes

Wij zijn al meer dan 30 jaar een wereldspeler op het gebied van de uienhandel. Dankzij eeuwenoude regionale boerenkennis hebben wij ons ontwikkeld tot een internationale speler in de aardappel- en uienhandel. Onze uienhandel is gevestigd in Ouddorp. Deze gunstige ligging zorgt ervoor dat we onze uien eenvoudig exporteren. Grote havens zoals in Antwerpen, vlissingen en Rotterdam zijn gemakkelijk bereikbaar voor ons.

Wij leveren gesorteerde uien die direct beschikbaar zijn voor consumptie. Onze uien worden in bulk, bigbags of in kleinverpakkingen van 10 tot 25 kg geleverd. Wilt u graag meer informatie over onze uien? Neem dan contact met ons op.