Kwaliteitsuien

Westhoeve Potatoes heeft een passie voor kwaliteit. Deze passie is voornamelijk goed terug te zien in de kwaliteitsuien die wij leveren. Verschillende factoren dragen bij aan de productie van deze kwaliteitsuien. Zo worden de uien op een zeer vruchtbare grond verbouwd en is de geografische ligging van Westhoeve Potatoes ideaal te noemen.

kwaliteitsuien

Topkwaliteit

Bij Westhoeve Potatoes ben je aan het juiste adres om de beste uien tegen de scherpste prijs in te kopen. Nederland is een zeer gunstig land op het gebied van uienteelt. Hoe dit komt? Het Nederlandse klimaat is ideaal voor de ui. Daarnaast zorgt de mineraalrijke klei in de zeebodem voor een product van topkwaliteit met optimale smaak. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat Nederland een wereldspeler is op het gebied van agrarische productie.

Neem contact met ons op

kwaliteitsuien

Gunstige omgevingsfactoren

De aanvoer van kwaliteitsuien kan bij Westhoeve Potatoes het hele jaar consistent blijven. Er is hier namelijk strategisch nagedacht over logistieke verwerkings- en opslagmethodes. Daarnaast liggen grote Europese zeehavens zoals: Vlissingen, Rotterdam en Antwerpen in de buurt, waardoor de kwaliteitsuien van Westhoeve Potatoes zo efficiënt mogelijk hun eindbestemming bereiken.

Gesorteerde uien

Westhoeve Potatoes levert gesorteerde uien die gereed zijn voor consumptie. Uien worden in meerdere maten geleverd. Daarnaast worden onze uien in zowel bulk, bigbags als kleinverpakkingen van 10 tot 25 kg geleverd. Op basis van de wensen van de klant doen wij een geschikt aanbod.

Wanneer u vragen heeft over onze kwaliteitsuien kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier. Wilt u liever direct antwoord? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0187 68 31 37.