Aardappelen van Nederlandse bodem

Op zoek naar Nederlandse aardappelen? Dat is een uitstekende keuze. Aardappelen uit Nederland staan bekend om hoogwaardige kwaliteit. Dit komt mede door het gunstige klimaat in ons kikkerlandje. Daarnaast hebben Hollanders veel kennis over het telen van aardappelen. We doen dit dan ook al jaren! Westhoeve Potatoes is een Nederlandse exporteur van aardappelen en vertelt je graag over de voordelen van deze Hollandse ambacht. Want zo kun je het inmiddels wel noemen. 

Neem contact met ons op

Nederlandse aardappelen

Nederland is een echt aardappelland

Het Nederlandse klimaat is zeer gunstig voor het verbouwen van aardappelen. Een vruchtbare bodem en het gematigde zeeklimaat in Nederland zorgen voor een ideale grond om op te verbouwen. Dit werpt zijn vruchten af in de kwaliteit van onze aardappelen. Dankzij optimale levensomstandigheden zitten onze aardappelen vol gezonde voedingsstoffen. Deze hoge 'kwaliteitsstandaard' heeft ervoor gezorgd dat Nederland gezien wordt als een expert in de export van aardappelen. 

Nederland heeft veel kennis over aardappelen. 

Nederlandse boeren houden zich continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze aardappelen. In Nederland houden we elkaar scherp. Dit betekent dat er veel overleg plaatsvind tussen lokale telers, wetenschappelijk onderzoekers en de consument. Door verbeterpunten uit deze samenkomingen serieus te nemen, kan er continu aan de kwaliteit gewerkt worden. Ook in de toekomst is het streven naar een nog hogere kwaliteit de orde van de dag. Er zijn maar weinig landen die, zoals Nederland, zich zo specifiek richten op de kwaliteit van de aardappel. 

Kies voor Nederlandse kwaliteit 

Kies voor Westhoeve Potatoes als je op zoek bent naar de beste aardappelen uit Nederland. Westhoeve Potatoes werkt nauw samen met lokale aardappelboeren en levert een stabiele kwaliteit gedurende het hele jaar. Zo weet je waar je aan toe bent: kwaliteit! Het kan voorkomen dat de oogst in Nederland wat tegenvalt. In dit geval hebben wij een breed netwerk in verschillende landen om toch de kwaliteit te kunnen leveren die je van ons gewend bent. Omdat Westhoeve Potatoes gevestigd is in Ouddorp, dicht bij de havens van Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen, kun je een snelle levering verwachten. Daarnaast heeft deze logistiek gunstige ligging ook een positief effect op de kostprijs van onze aardappelen. 

Meer weten?

Heb jij interesse in kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem? Denk aan de heerlijke aardappelen van Westhoeve Potatoes. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Wij vertellen je graag meer!