Nederlandse uien leverancier

Bent u op zoek naar een betrouwbare Nederlandse uien leverancier die veel waarde hecht aan kwaliteit? Dan zijn wij van Westhoeve Potatoes een uitstekende keus. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met uien en aardappelen export over de gehele wereld. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze producten of diensten.

Neem contact met ons op

Waarom is onze Nederlandse ui van excellente kwaliteit?

Voor ons is de kwaliteit van de ui als leverancier het belangrijkste onderdeel van onze productieketen. Nederland is niet voor niets een uitstekend land voor uienteelt. Het Nederlandse klimaat en de mineraalrijke zeeklei in de grond zorgen voor uien die geliefd zijn over de gehele wereld. Echter is het belangrijk dat we de kwaliteit waarborgen door de gehele productieketen. Dit begint bij ons al bij de oogst. Wij werken nauw samen met verschillende andere lokale uientelers om te zorgen dat wij altijd uien kunnen leveren. Het kan voorkomen dat de oogst niet aan onze kwaliteitseisen voldoet en dan hebben we verschillende partners in buurlanden die ons kunnen voorzien van uien.

Vanzelfsprekend zijn wij ook HACCP en GMP+ gecertificeerd. Deze certificeringen staan garant voor betrouwbaarheid op het gebied van voedselveiligheid. Op deze manier zijn wij in staat om uien te leveren die veilig en van hoge kwaliteit zijn.

Nederlandse uien leverancier

Wat is de prijs van onze uien?

Als Nederlandse uien leverancier leveren wij over de gehele wereld. De prijs van onze uien zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals marktprijzen, orderbedrag, verpakking, verpakkingsgrootte, haven van bestemming, verzendingsvoorwaarden enz. Bent u geïnteresseerd in onze uien? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave op door het contactformulier in te vullen.

Vul het contactformulier in

Onze uien kunnen in verschillende verpakkingen en groottes worden geleverd. Zijn onze uien beschikbaar in bulk, big bags en kleinverpakkingen van 25kg.

Over Westhoeve Potatoes

Westhoeve Potatoes is sinds het begin een belangrijke Nederlandse uien leverancier die uien en aardappelen over de gehele wereld verschepen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.