Santé aardappelen

Westhoeve Potatoes is dé aardappelleverancier in Nederland. Wij leveren diverse aardappelsoorten over de gehele wereld en zo ook Santé aardappelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze aardappelsoorten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Santé aardappelen van Westhoeve

Santé aardappelen zijn middelvroege aardappelen met een goede opbrengst. Het zijn grote aardappelen en bevatten veel zetmeel waardoor ze geschikt zijn voor het maken van goudbruine en krokante patat. Door de grote aardappelen maakt u grote en mooie frieten met dit aardappelras. De Santé aardappel is verder voor diverse doeleinden te gebruiken, zoals voor koken, bakken en om mee te pureren.

Hoe behouden wij de kwaliteit van onze aardappelen

Omdat onze aardappelen over de gehele wereld vervoerd worden, is het belangrijk dat de kwaliteit van onze aardappelen zo goed mogelijk is. Dit doen wij in eerste instantie door veel te investeren in ons productieproces om snelle levertijden te garanderen. Daarnaast werken wij nauw samen met diverse boeren om altijd een hoge kwaliteit aardappel te garanderen. Mocht het zo zijn dat de lokale oogst niet goed genoeg is, zijn wij verzekerd van hoge kwaliteit aardappelen uit andere regio’s of landen. Zo kunnen we altijd de hoeveelheid Santé aardappelen leveren die u nodig heeft. Vanzelfsprekend zijn wij ook GMP+ en HACCP gecertificeerd.

Santé aardappel

Neem nu vrijblijvend contact met ons op

Westhoeve Potatoes levert sinds 1978 verschillende soorten hoogwaardige aardappelen aan haar klanten. Onze aardappelen zijn zowel beschikbaar in bulk, bigbags en kleinverpakkingen vanaf 25 kg. Heeft u vragen over onze Santé aardappelen of onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Niet alleen Santé aardappelen

Als aardappelgroothandel met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van diverse aardappelsoorten over de gehele wereld, kunnen wij wel zeggen dat we aardappelspecialist zijn. Wij leveren echter niet alleen Santé aardappelen, maar bieden tal van andere aardappelsoorten aan. Deze aardappelsoorten hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze aan de hoogte kwaliteitsnormen voldoen! We leveren onder andere: Maris Piper aardappelen, Agria aardappelen, Russet aardappelen, Challenger aardappelen, Innovator aardappelen, Bintje aardappelen, Fontane aardappelen, Frieslander aardappelen en Asterix aardappelen.