§

Uien in bulk kopen?

Westhoeve Potatoes is een ui en aardappel groothandel die uien levert in bulk. Wij werken nauw samen met verschillende andere uientelers, zodat we altijd kunnen garanderen dat we de beste uien in bulk leveren aan onze klanten over de gehele wereld. Onze uien zijn bedoeld voor de internationale handel en export. Wij leveren voornamelijk naar Europa, Afrika en het Midden-Oosten, maar we zijn ook actief in Amerika.

Neem direct contact met ons op

Hoe wij onze uien kwaliteit hoog houden

Voor het leveren van uien in grote aantallen, is het belangrijk dat wij uitsluitend uien van de best mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Kwaliteit is daarom het belangrijkste onderdeel van onze productieketen. Dit begint al bij de oogst van de uien. Als onze oogst tegenvalt, wijken we uit naar een breed netwerk van lokale uientelers. Als de oogst in geheel Nederland tegenvalt, hebben wij verschillende partners in het buitenland die aan ons uien kunnen leveren.

Dit is echter niet het enige wat wij doen om de kwaliteit van de ui te garanderen. Als uien leverancier zijn wij HACCP en GMP+ gecertificeerd.

Onion in bulk

Welke soorten uien leveren wij in bulk?

Wij leveren vele soorten uien die beschikbaar zijn op de markt. Wij bieden verschillende uiensoorten aan die klaar zijn voor consumptie. De uien kunnen in meerdere maten worden geleverd. Zowel bulk, big bags als kleine verpakkingen van 10 tot 25 kg behoren tot de mogelijkheden.

De prijs van onze uien hangt af van diverse factoren zoals de marktprijs, orderbedrag, verpakking, verpakkingsgrootte, haven van bestemming, verzendingsvoorwaarden enz. Wilt u weten welke soorten uien wij in bulk kunnen leveren tegen welke prijs? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Westhoeve Potatoes

Wij leveren al meer dan 30 jaar uien in bulk vanuit een klein dorp in Zuid-Holland. Onze landbouw- en handelskennis heeft ervoor gezorgd dat we overal ter wereld uien van de beste kwaliteit kunnen leveren. Dit geldt ook voor onze aardappelen.