Uien groothandel

Nederland is het perfecte land voor het telen van ui. Dit komt mede door het gunstige klimaat en de mineraalrijke grond in ons kikkerlandje. Als er breed gekeken wordt naar de uienexport wereldwijd, heeft Nederland hier een marktaandeel in van 15%. Westhoeve Potatoes draagt bij aan deze export. Als groothandel in uien heeft Westhoeve Potatoes een aandeel in de gehele markt. Denk aan Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Lees verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Groothandel in uien

Westhoeve Potatoes is gevestigd op het vruchtbare eiland Goeree-Overflakkee. Hier is Westhoeve Potatoes een gevestigde naam, bekend als groothandel in uien van hoge kwaliteit. De samenstelling van de grond, de voortvarende handel en jarenlange ervaring, maken Westhoeve Potatoes een betrouwbare partner. De uienoogst voldoet altijd aan de kwaliteitsnormen. (HACCP- en GMP+- certificaten)

Uitvalsbasis 

Westhoeve Potatoes ligt in Ouddorp. Een gunstige plek gezien de ligging. Havensteden als Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen liggen niet meer dan een uur verwijdert van onze vestiging. Zo kunnen wij voldoen aan een snelle levertijd.

Niet seizoensgebonden

Dankzij doordachte logistieke verwerkings- en opslagmethodes is Westhoeve Potatoes niet gebonden aan een vast seizoen om te exporteren. Dit betekent dat wij als groothandel in uien altijd een voorraad ter beschikking hebben van hoge kwaliteit. Er is geen ander land dat zo’n breed assortiment kan aanbieden.

 


 

De levering van uien 

Westhoeve Potatoes heeft uien ter beschikking die gelijk consumeerbaar zijn. Daarnaast kunt u zelf kiezen welke bezorgmethode u fijn vind. Kies bijvoorbeeld uit:

  • Bulk
  • Bigbags
  • Kleine verpakkingen van 10 tot 25 kg

Informeer voor alle mogelijkheden

Bent u op zoek naar een groothandel in uien? 

Wilt u graag meer informatie over onze export uien? Neem dan contact met ons. Wij helpen u graag verder en voorzien u van de mogelijkheden. Schroom niet om contact op te nemen via onze contactpagina of bereik ons mobiel op: +31 (0) 187 68 31 37