Op zoek naar een uienhandel?

Westhoeve Potatoes is een uienhandel in Nederland die wereldwijd klanten voorziet van uien van hoogwaardige kwaliteit. Naast dat wij zelf uien kweken werken wij nauw samen met verschillende lokale boerderijen. De uien zijn bedoeld voor nationale handel en export. Wij verhandelen onze uien voornamelijk in Europa, Afrika, midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Vraag een offerte aan

Uien van topkwaliteit

Als uienhandel vinden wij het belangrijk dat onze uien van de beste kwaliteit zijn. Wij houden ons aan strenge kwaliteitsnormen (HACCP- en GMP+ certificaten) om zo de kwaliteit van de uien te waarborgen. Zo hebben wij nagedacht over de meest optimale logistieke verwerkings- en opslagmethodes, waardoor het mogelijk is om het hele jaar door consistent uien te leveren. Bovendien heeft Nederland een zeer gunstig klimaat en bodem grond om de uien op te telen. De mineraalrijke zeeklei in de Nederlandse bodem zorgt voor topkwaliteit met een optimale smaak. Hierdoor is Nederland een wereldspeler op het gebied van de uienhandel.

Westhoeve Potatoes

Westhoeve Potatoes heeft jarenlange ervaring in de uienteelt die dankzij eeuwenoude regionale boerenkennis zich heeft ontwikkeld tot een internationale speler in de aardappel- en uienhandel. Onze uienhandel is gevestigd in Ouddorp. Deze gunstige ligging zorgt ervoor dat we onze uien eenvoudig exporteren. Grote havens zoals in Antwerpen, vlissingen en Rotterdam zijn gemakkelijk bereikbaar voor Westhoeve Potatoes.

Wij leveren gesorteerde uien die direct beschikbaar zijn voor consumptie. Onze uien worden in bulk, bigbags of in kleinverpakkingen van 10 tot 25 kg geleverd. Wilt u graag meer informatie over onze uienhandel? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bereik ons via het nummer: +31 (0) 187 68 31 37