Uienleverancier

Het gunstige klimaat en de mineraalrijke grond van Nederland, zorgt ervoor dat wij in het perfecte land leven om uien te telen. Nederland heeft een marktaandeel van zo’n 15% op de wereldwijde uienexport. Westhoeve Potatoes heeft als leverancier van uien een groot aandeel in deze wereldwijde export. Zo exporteren wij als uienleverancier onder andere naar het Midden-Oosten, Afrika en natuurlijk Europa zelf.

Neem contact op 

uienleverancier

Leverancier van uien

Westhoeve Potatoes is een gevestigde naam op het gebied van de levering van de hoogste kwaliteit uien. Het bedrijf is dan ook gevestigd op het zeer vruchtbare eiland: Goeree-Overflakkee. De jarenlange ervaring en de samenstelling van de grond maken Westhoeve Potatoes een betrouwbare leverancier van uien. Daarbij komt ook nog dat de uienoogst van het bedrijf altijd voldoet aan de kwaliteitsnormen (HACCP- en GMP+- certificaten).

Ligging

Westhoeve Potatoes kan door de gunstige ligging van het bedrijf in Ouddorp, altijd voldoen aan een snelle levertijd. Grote havensteden als Rotterdam en Antwerpen liggen op nog geen uur afstand, waardoor wij een groot logistiek voordeel hebben ten opzichte van andere uienleveranciers. 

Levering van uien

Als leverancier van uien heeft Westhoeve Potatoes de volgende bezorgmethodes:

- Bigbags
- Bulk
- Kleine verpakkingen van 10 tot 25 kg

De uien zijn direct te consumeren en u heeft dus zelf de keuze op welke manier de uien bij u geleverd worden. Daarnaast is Westhoeve Potatoes niet gebonden aan een vast seizoen om te exporteren. Als uienleverancier hebben wij altijd de mogelijkheid, ongeacht het seizoen, om een voorraad ter beschikking te hebben van de hoogste kwaliteit. 

Bent u op zoek naar een uienleverancier?

Wilt u graag meer informatie over de levering van onze uien? Neem dan contact met ons. Wij helpen u graag verder en voorzien u van de mogelijkheden. Schroom niet om contact op te nemen via onze contactpagina of bereik ons mobiel op: +31 (0) 187 68 31 37