Verse uien

Wie geniet er nou niet van verse uien? Verse uien zijn extra sterk van smaak en lekker sappig. Westhoeve Potatoes levert steevast een verse uienoogst. Bij ons is het altijd mogelijk om verse uien in verschillende hoeveelheden te bestellen. Zo leveren wij uien in zowel bulk, bigbags als kleinverpakkingen van 10 tot 25 kg.

Vraag een offerte op

Verse uien van Westhoeve Potatoes

Waarom verse uien?

Verse uien dragen bij aan de gezondheid. Zo bevat de ui flavonoïden, antioxidanten en zwavelbestanddelen. Deze stoffen hebben een positieve invloed op het lichaam en de huid. Daarnaast draagt de ui bij aan de hoeveelheid vitamine C. Vitamine C is, zoals u weet goed voor de weerstand. Tenslotte zijn verse uien natuurlijk ook nog eens heel erg lekker. 

Verse uien in bigbags van Westhoeve Potatoes

Diverse soorten uien

Verse uien zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Om te beginnen kunnen we de ui onderverdelen in verschillende rassen. Het gaat wat ver om alle soorten uienrassen die er zijn te bespreken. Maar over de soorten uien kunnen we u natuurlijk wel veel meer vertellen. Zo is er de gele ui die vrij scherp maar toch ook zoet van smaak is. Of wat dacht u van de witte ui die veel gebruikt wordt in Mexicaanse gerechten vanwege haar erg scherpe smaak. De rode ui is lichtzoet en scherp van smaak en heeft een bittere nasmaak.

Maar er zijn nog een aantal uiensoorten die we graag willen belichten. De bosui, bijvoorbeeld, ook wel stengelui of lente-ui heeft zachte en zoete smaak. De zoete ui lijkt op de gele uit en heeft een zeer zoete smaak. Dan is er nog de zilverui. Eigenlijk zijn dit in azijn gelegde kleine uitjes. Tenslotte kent u vast de sjalot wel. Ze hebben een geelrode schil en groeien net als knoflook in trosjes van meerdere sjalotten bij elkaar.

Zo ziet u; als u op zoek bent naar verse uien zijn er tal van mogelijkheden. Heeft u een vraag over verse uien of wilt u graag verse uien inkopen? Neem dan contact met ons op! 

Verse uien van Westhoeve Potatoes

Westhoeve Potatoes levert gesorteerde uien die gereed zijn voor consumptie. Uien worden in meerdere maten geleverd. Daarnaast worden onze uien in zowel bulk, bigbags als kleinverpakkingen van 10 tot 25 kg geleverd. Op basis van de wensen van de klant doen wij een geschikt aanbod.

Wanneer u vragen heeft over onze verse uien kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier. Wilt u liever direct antwoord? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0187 68 31 37.