Zoekt u de allerbeste consumptieaardappelen?

Westhoeve Potatoes levert een groot aantal soorten aardappelen. Onder deze aardappelen worden ook consumptieaardappelen verstaan. Maar wat zijn consumptieaardappelen nu eigenlijk?

Gebruik van consumptieaardappelen

Consumptieaardappelen van Westhoeve Potatoes

Onder consumptieaardappelen worden aardappelen verstaan die geconsumeerd worden. De bekendste consumptieaardappel is de normale aardappel die u ‘s avonds thuis eet. Daarnaast worden onder consumptieaardappelen ook aardappelchips, aardappelsalade, friet en rösti gerekend.

De consumptieaardappelen die u bij ons aan kunt schaffen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Dit varieert van 40 mm tot 70 mm. Alle consumptieaardappelen hebben één ding gemeen: ze zijn van de beste kwaliteit. Dit komt doordat Westhoeve Potatoes aardappelen koopt van lokale agrariërs. Zo weten wij precies wat we kopen.

De allerbeste kwaliteit consumptieaardappelen

Consumptieaardappelen van Westhoeve Potatoes

Dat de consumptieaardappelen van goede kwaliteit zijn, laten het HACCP en het GMP+ certificaat zien. Deze certificaten staan voor risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen en voedselveiligheid. Ook voldoet Westhoeve Potatoes volgens de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) aan de hygiëne-eisen. 

Wilt u ook consumptieaardappelen aanschaffen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)187 683 137.