Kwaliteitsaardappelen


Wilt u aardappelen aanschaffen van de beste kwaliteit? Kwaliteitsaardappelen vindt u bij Westhoeve Potatoes. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de leverancier van kwaliteitsaardappelen. Bestel direct!

Neem direct contact met ons op

Kies voor kwaliteit

De aardappelen die wij exporteren zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast voldoet onze aardappelhandel aan verschillende kwaliteitskenmerken. Wij zijn HACCP gecertificeerd. Dit betekent dat onze producten laag scoren op de risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Ook zijn wij GMP+ gecertificeerd. Dit certificaat waarborgt de veiligheid van voedsel. Bovendien voldoen wij aan de NAO hygiëne code. 

Kwaliteitsaardappelen

Kenmerken van onze kwaliteitsaardappelen

Kwaliteitsaardappelen bevatten aan de buitenkant geen blauwe plekken, rotte plekken of spruiten. Een gladde en egale schil is waar u onze kwaliteitsaardappelen aan zult herkennen. 

Verder moet de smaak natuurlijk optimaal en puur natuur zijn. Om te controleren of uw aardappelen van goede kwaliteit zijn kunt u één aardappel doorsnijden. Bekijk de aardappel vervolgens in het licht door er met een lamp op te schijnen en kijk of er geen groene delen in de aardappel te zien zijn. Die groene kleur wijst namelijk op een verhoogde concentratie solanine (een natuurlijke afweerstof). Deze delen kunt u het best wegsnijden. Echter zult u hier bij onze kwaliteitsaardappelen geen last van ondervinden, want we verzekeren u ervan dat de tint en smaak van onze kwaltiteitsaardappelen optimaal is. 

Kwaliteitsaardappelen op transport

Onze kwaliteitsaardappelen exporteren we wereldwijd. Daarbij waarborgen we de kwaliteit door tijdens het transport voor de juiste vervoerstemperatuur te zorgen. Voor uw kennisgeving; een consumptieaardappel wordt tussen de +6 tot +9 graden vervoerd en een pootaardappel tussen de +4 tot +10 graden. Bij het vervoeren en de tussentijdse opslag wordt deze temperatuur zo constant mogelijk gehouden. Dit is belangrijk want zo wordt derving tegengegaan en wordt de kwaliteit gewaarborgd. 

Kwaliteitsaardappelen van Westhoeve Potatoes

Wanneer u kiest voor kwaliteitsaardappelen van Westhoeve Potatoes, kunt u deze bestellen in verschillende hoeveelheden. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we onder andere door..

  • Aan lange termijn relatie te bouwen, gericht op uw wensen;
  • Kwaliteitsaardappelen te leveren van onze lokale agrariërs;
  • Kwaliteitsaardappelen wereldwijd te verspreiden.


Meer weten over kwaliteitsaardappelen of direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 0187 68 31 37.