Maris Piper aardappelen voor import en export

Als groothandel van diverse aardappelsoorten verhandelen wij ook de Maris Piper aardappel. De Maris Piper is een veel geteelde aardappelsoort in het Verenigd Koninkrijk. Het is een zeer gewilde aardappelsoort, omdat het voor veel toepassingen geschikt is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, chips, gebakken aardappelen en aardappelpuree. Wij van Westhoeve Potatoes zijn al jarenlang een aardappelgroothandel die ook Maris Piper aardappelen exporteert en importeert. Bent u geïnteresseerd in onze aardappelen? Vraag dan gerust een offerte aan voor onze Maris Piper. 

Vraag een offerte op

De kwaliteit van onze Maris Piper aardappel

De kwaliteit van onze Maris Piper aardappel is een belangrijk onderdeel van onze productieketen. Wij werken met verschillende betrouwbare aardappelboeren die alleen aardappelen leveren van uitstekende kwaliteit. Door ons brede netwerk kunnen wij altijd de gewenste hoeveelheid Maris Piper aardappelen leveren met de kwaliteit die u van ons kunt verwachten. Daarnaast zijn wij ook HACCP en GMP+ gecertificeerd.

Maris Piper aardappel

Over Westhoeve Potatoes

Wij leveren de Maris Piper aardappel over de gehele wereld. Zowel Europa als Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten worden tot onze afzetgebieden gerekend. Vanuit onze vestigingsplaats in Zuid-Holland hebben wij uitstekende verbindingen met de havens van Antwerpen, Rotterdam en Vlissingen. Door onze goede verbindingen en relaties zijn wij in staat om onze aardappelen snel te verplaatsen. Wilt u meer weten over onze Maris Piper aardappelen of over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact met ons op