Russet aardappelen

Als leverancier van verschillende aardappelsoorten leveren wij ook de Russet aardappelsoort. Deze variant komt origineel uit Amerika, maar door de jaren heen is deze aardappelsoort ook in de rest van de wereld erg populair geworden. De Russet aardappel wordt voornamelijk gebruikt voor bakken, pureren en frituren. Wij van Westhoeve Potatoes zijn al jaren lang een aardappel leverancier die ook Russet aardappelen importeert en exporteert. Bent u geïnteresseerd in onze aardappelen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe is de kwaliteit van onze Russet aardappelen?

De kwaliteit van onze Russet aardappelen is belangrijk voor ons. Zo hebben we onze productieketen geoptimaliseerd om snelle levertijden te garanderen. Bij Westhoeve Potatoes zijn we ook GMP+ en HACCP gecertificeerd om de voedselveiligheid in de hele productieketen te garanderen.

Naast onze Russet aardappelen leveren we ook diverse andere hoogwaardige aardappelrassen. Denk aan de Maris Piper, de Agria aardappel en verschillende andere witte en roodschillige aardappelen. Wij werken met verschillende partners die alleen aardappelen van de beste kwaliteit leveren. Zo kunnen we altijd de door u gewenste hoeveelheid aardappelen leveren.

Russet aardappelen

Over Westhoeve Aardappelen

Wij leveren onze Russet aardappelen over de hele wereld. Zuid-Amerika en het Midden-Oosten behoren ook tot onze markten. Onze aardappelen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, zoals in Bulk, big bags en kleine verpakkingen van 25 kg. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op