Uienteler

De uientelers van Westhoeve Potatoes werken elke dag keihard om uien van de beste kwaliteit af te kunnen leveren bij de klant. Deze uien komen bij ons van de eigen teelt, maar worden ook door ons ingekocht bij lokale boerderijen. Als uienteler is Westhoeve Potatoes niet gebonden aan een vast seizoen om uien te exporteren. Dit is te danken aan zeer doordachte logistieke verwerkings- en opslagmethodes.

uienteler

Telen van de hoogste kwaliteit uien

Als uienteler is Westhoeve Potatoes een gevestigde naam. Je kunt het bedrijf vinden op het zeer vruchtbare eiland: Goeree-Overflakkee. De samenstelling van de grond en de jarenlange ervaring maken Westhoeve Potatoes een zeer hoogwaardige uienteler. Daarnaast voldoet het bedrijf altijd aan de kwaliteitsnormen (HACCP- en GMP+- certificaten) en maakt het gebruik van verschillende teeltwijzen.

Wereldwijde uienexport

uienteelt

Als uienteler heeft Westhoeve Potatoes een groot aandeel in de wereldwijde uienexport. Door de gunstige uitvalsbasis van het bedrijf, dicht in de buurt van de havenstad Rotterdam, is het mogelijk om de uien snel te leveren en de prijzen laag te houden.

Samenwerking?

Op zoek naar een betrouwbare uienteler met veel ervaring en hoogwaardige kwaliteit uien? Neem eens contact op. Wie weet is dit het begin van een mooie samenwerking.