Grote aardappelen

Bent u op zoek naar grote aardappelen? Dan bent u bij Westhoeve Potatoes aan het juiste adres. Wij leveren wereldwijd onze verschillende soorten aardappelen van het grotere formaat. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan agrariërs, kunnen we u altijd verse en smakelijke grote aardappelen aanbieden.

Bestel grote aardappelen


Wat zijn grote aardappelen?

Westhoeve Potatoes levert niet alleen aardappelen in de reguliere consumptiemaat, maar wij kunnen u ook voorzien van bonken, drielingen en krielen. Grote aardappelen worden ook wel bonken genoemd en hebben een omvang van meer dan 60 millimeter. Deze grote varianten zijn zowel beschikbaar met een traditionele gele schil of met een smaakvolle rode schil. Daardoor zijn ze niet aan een ras gebonden en zijn zowel vastkokende aardappelen als kruimige aardappelen in dit grote formaat verkrijgbaar. Bent u benieuwd welke grote aardappelen wij leveren? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Grote aardappelen van Westhoeve Potatoes

De voordelen van grote aardappelen

De populariteit van grote aardappelen is de laatste tijd enorm gestegen. Het grootste voordeel is dat er meer aardappel overblijft na het schillen. Dit is vooral fijn voor de consument, want zo kunt u met minder schillen toch een overheerlijke maaltijd op tafel zetten. Daarnaast zijn grote aardappelen in het bijzonder goed geschikt om te poffen op de barbecue of om zelf patat van te maken.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als aardappel leverancier hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze aardappelen. Alleen de beste grote aardappelen selecteren wij voor de verkoop. We werken nauw samen met lokale boeren om de kwaliteit van de aardappelen zo hoog mogelijk te houden. Vanwege de kwaliteitsnormen die wij stellen, zijn we HACCP- en GMP+ gecertificeerd. Zo bent u zeker dat u bij Westhoeve Potatoes alleen grote aardappelen van de beste kwaliteit koopt.

Wij selecteren alleen de beste grote aardappelen voor de verkoop


Grote aardappelen bestellen

Of u nu op zoek bent naar een kleine voorraad grote aardappelen of deze juist in bulk wilt kopen? Het kan allemaal bij Westhoeve Potatoes. Wij leveren onze aardappelen in bigbags of in kleinere verpakkingen vanaf 10 kilo. Wilt u meer weten over onze grote aardappelen of direct een bestelling plaatsen? Vul dan het contactformulier in!

Contactformulier invullen