Aardappel telers

Nederlandse aardappel telers staan bekend om hun kwalitatieve aardappels. Het begint tenslotte allemaal bij de boer en op het land. Westhoeve Potatoes heeft een nauwe samenwerking met andere aardappel telers uit het binnen- en buitenland om de levering altijd te kunnen garanderen. We investeren veel in machines die de capaciteit en flexibiliteit van ons mooie product verbeteren.

Neem contact met ons op

Soorten aardappelen

Door het gehele jaar kunnen we verschillende aardappelrassen leveren. U kunt onder andere terecht bij ons voor Agria’s, patat aardappelen, Maris Piper aardappelen, Innovator aardappelen, roodschillige aardappelen of Frieslander aardappelen. Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende soorten, dus voor andere rassen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn onze aardappel telers HACCP en GMP+ gecertificeerd.

 Nederlandse aardappel telers

Naast aardappelen teelt Westhoeve Potatoes ook ui. Door het hele jaar leveren we uien van hoge kwaliteit aan klanten over de hele wereld. 

Lees meer over onze uien

Aardappel teler worden?

Het telen van aardappels is een zeer kostbaar proces. De aardappels zijn namelijk gevoelig voor verschillende weersomstandigheden, zoals hitte of vorst. Wij zijn op zoek naar gedreven aardappel telers. Als u aardappels kunt leveren van hoge kwaliteit, verzoeken we u om contact met ons op te nemen of een keer langs te komen op onze locatie in Ouddorp. 

Vrijblijvend contact opnemen

Leverwijze van onze aardappel telers

Onze aardappel telers kunnen verschillende hoeveelheden leveren vanaf 10 kilo in de volgende verpakkingen: kleinverpakkingen, polyzakken, jute zakken, bulk en bigbags. Als de gewenste verpakkingssoort er niet tussen staat, kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat er mogelijk is.

Aardappel telers

Onze aardappel telers leveren wereldwijd bijvoorbeeld in Europa, Azië, Afrika of Amerika. Vanuit onze strategische locatie in Ouddorp kunnen we gemakkelijk en snel uw aardappelen leveren.