Aardappel verkoper

Westhoeve Potatoes is al meer dan 40 jaar aardappel verkoper. De aardappels worden vanuit het strategisch gelegen Ouddorp naar verschillende landen in de wereld geëxporteerd. 

Neem contact met ons op

Onze aardappel rassen

Zoals het een goede aardappel verkoper betaamt leveren wij verschillende merken op aanvraag. U kunt bij ons terecht voor Maris Piper, Agria, Russet, Challenger, Aardappels voor friet en veel andere rassen. U kunt ook kiezen tussen aardappels met een gele of rode schil. Tot slot leveren wij ook uien, voor meer informatie hierover kunt u op onze uien pagina kijken.

aardappel verkoper

Uw betrouwbare aardappel verkoper

De kwaliteit van het product is altijd de grootste prioriteit geweest voor ons als aardappel verkopen. We investeren continu in de nieuwste ontwikkelingen om het tempo en vermogen van onze productie op te schalen. We werken samen met betrouwbare leveranciers die onze producten over de hele wereld leveren. We leveren onze aardappelen vooral in Engeland, Azië, Spanje, Duitsland en Amerika. Onze aardappel verkopers bevinden zich in de buurt van grote zeehavens, zoals Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam, zodat we u een snelle levering kunnen garanderen. 

Ons product is HACCP en GMP+ goedgekeurd en onze oogst is niet seizoensgebonden. Een vruchtbare bodem, eerlijke samenwerkingen met partners en de passie voor aardappels is hoe we als aardappel verkoper altijd een goede kwaliteit kunnen garanderen.

U kunt zelf aangeven welke leverwijze u wilt. U heeft de keuze uit een kleinverpakking vanaf 10kg, polyzakken, jute zakken, bulk en bigbags. De aardappels worden per boot of vrachtwagen bij u afgeleverd, afhankelijk van uw locatie.

Lees meer over de levering


Samenwerking met aardappel verkoper

Westhoeve Potatoes staat altijd open voor een hechte samenwerking met een andere aardappel verkoper uit de regio. Heeft u interesse om aardappels bij ons af te nemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 7:00-17:00 op +31 (0) 187 68 31 37 of kom langs op ons kantoor in Ouddorp.